Slik kan du forutse lotteriets utfall


Share

Er det virkelig mulig å forutse lotteriets utfall? Det er tydeligvis det, i følgen den brasilianske matematikeren Renato Gianella, som i en artikkel publisert denne uken påstår at visse tall og tallmønstre er mer sannsynlig at dukker opp enn andre.
 
Denne utrolige beskjeden kan fullstendig endre måten vi tenker på lotteri på – er det bare flaks? Har vi en fair sjanse til å vinne? Kan vi forbedre våre vinnersjanser? Er det fortsatt gambling hvis du har større sannsynlighet for å vinne?
 
Gianella skriver i sin artikkel, «Du kommer til å finne ut at å vinne i et lotteri ikke bare er et spørsmål om flaks: ved å ha den rette informasjonen vil du være i stand til å utarbeide spillstrategier. Vi kan vise deg hvordan du spiller på en svært enkel måte, basert på det faktum at trekningene er underordnet et atferdsmønster.”
 
Renato Gianella tror med andre ord at han har bevist at du kan lære å forbedre dine sjanser til å vinne lotteriet og bli god til å forutse at tallene sannsynligvis dukker opp, basert på atferdsmønstre.
 
Gianella har opprettet en nettside for å bygge opp under sin teori, som ivrige lotterifans selv kan ta en kikk på. Siden, som spår utfallet av lotteriet, bruker et bestemt verktøy for å dele forskjellige tall i inn i kategorier og fargegrupper. Lotterispillerne kan skrive inn sine tall i lotteriprediksjonsgeneratoren og får en graf som avslører hvor sannsynlig det er at de vinner lotteriet.
 
Gianella har imidlertid innrømmet at systemet ikke garanterer noe som helst, og sa, «Alle spill er like sannsynlige, atferdsmønstre gir forskjellige sannsynligheter, noe som kan utgjøre hele forskjellen i konseptet spill, og gir gamblere som bruker rasjonell informasjon en fordel.»
 
På sitt mest grunnleggende er Gianellas metode en måte å demonstrerer at selv om hvert enkelt tall i teorien har en like stor sannsynlighet for å dukke opp, er ikke alle tallkombinasjoner like sannsynlige, noe som gjør det lettere å forutse lotteriets utfall.
 
Så selv om vi er en lang vei unna å kunne forutse lotteriet akkurat nå, kan vi kanskje komme litt nærmere en storgevinst enn vi har vært tidligere ved å bruke Gianellas metode!

 


More Casino News: