Slik spiller du femnummersystem

rulett-slik-spiller-du-femnummersystem
Share

Rulett, som du allerede er godt kjent med, er et spill som baserer seg helt og holdent på flaks. Den eneste måten du kan ha innflytelse over utfallet på, er ved å manipulere spillesystemet til din fordel og å se etter den raskeste måten å øke antall chips på. Det er nettopp dette femnummersystemet baserer seg på, og det kan læres relativt raskt. Det er imidlertid ingen garanti for at du vinner.

Denne guiden passer for viderekommende rulett-spillere og forutsetter at du kjenner til spillets regler, tipping, odds og at du har prøvd enkle strategiteknikker siden du startet.

 

Femnummersystemet

Dette systemet baserer seg på at oddsene for utbetaling er 35:1 når du satser på ett bestemt utfall før hjulet spinnes.

Instruksjoner

Steg 1

Velg fem forskjellige nummer (dette kan inkludere 0 eller 00).

Steg 2

Finn et spill med minst fem dollar og kjøp en-dollarchips for totalt 40 dollar.

Steg 3

Tipp for en dollar på alle de fem numrene du har valgt deg ut. Siden du har 40 chips, skal du repetere dette åtte ganger (åtte ganger for hvert av de fem numrene).

Steg 4

Dersom du taper, må du slutte. Dersom du vinner, får du 35 chips.

Steg 5

Plasser sju chips på hvert av de fem numrene du har valgt. Dersom ballen faller på en av dem, vil du har vunnet $245. Hvis ikke, har du kun tapt fem dollar.

Steg 6

Dersom du har vunnet, kan du ta pengene dine og gå. Dette er det beste tidspunktet å takke for deg på, ettersom oddsene på dette systemet ikke gjør det gunstig å fortsette.

 

 

Tips og advarsler

Lommene 0 og 00 er inkludert

Alle fem numrene har nøyaktig den samme sjansen for å vinne.

Systemet fungerer bare dersom du vinner to ganger på rad.


More Casino News: