Hei min venn!

videoautomaten-south-park
Share

Ventetiden er over – nå kan du besøke Cartman, Kyle, Kenny og Stan i egen lille person. 24. september slippes den super-dupre videoautomaten South Park. Sweet!

Mye forunderlig har skjedd i den lille fjellbyen i Colorado siden animasjonsserien først gikk på luften i 1997, og spilleautomaten er like ufin som originalserien. 200 episoder med svart humor, satire og mangel på politisk korrekthet har gitt South Park kultstatus og en trofast fanskare verden over. Det du elsker med animasjonsserien kommer du også til å elske med spilleautomaten!

Hovedpersonene Cartman, Kyle, Kenny og Stan kan alle gi deg en bonus, og på toppen kommer bonusfunksjonene beefcake og Terrence og Phillip. Klissete og expanding wilds er også en del av moroa.

Ta turen til South Park, spinn, vinn og finn ut hvilke bastarder som dreper Kenny. Om du er kjapp, kan du utforske automaten uten å måtte betale. De 300 første som setter inn €/$10 eller mer får 40 gratisspinn på videoautomaten South Park. På toppen av kransekaken kommer en bonus på 50 prosent og fem gratisspinn på Jack Hammer.

Hva venter du på? Gjør som Cartman: Gå hjem. Spill.

 

PS! Mr Hankey kommer også.

 

 


More Casino News: