Nominasjonskomite for GGA 2017 utpekt

Nominasjonskomite for Global Gaming Awards kunngjort
Share

Global Gaming Awards er et årlig arrangement som feirer de mest bemerkelsesverdige nyskapningene og prestasjonene i verdenen av landbasert og virtuell, nettbasert spilling. Hvert år utpekes en nominasjonskomite, som består av en rekke bransjeeksperter som hjelper med å utpeke de endelige vinnerene i hver priskategori.

Med Global Gaming Awards (GGA) 2017 på trappene, har nominasjonskomiteen for dette årets arrangement nå blitt ferdigstilt og kunngjort for offentligheten. I år består komiteen av 10 eksperter som vil by på sin ekspertise og anbefalinger til den korte listen over vinnerkandidater til de mest prestisjetunge spilltitlene.

Dette blir det fjerde året der Global Gaming Awards har feiret de største prestasjonene innen spilling. Arrangementet har blitt en uerstattelig del av G2E, som sparker i gang den berømte årlige messen i gamblinghovedstaden Las Vegas i Nevada.

Nye bransjeeksperter blir med i dette årets komite

Dette årets nominasjonskomite inneholder noen nye ansikter, hvilket bidrar til å opprettholde et nytt og unikt perspektiv under seremonien for hvert påfølgende år den holdes.

De nye komitemedlemmene omfatter blant andre Square in the Air-direktør Ollie Drew, administrerende partner Itzhak Ron hos Drihem and Co., samt Fantini Research-direktør Frank Fantini. Andre eksperter som slutter seg til komiteen i 2017 er iGaming-driftskonsulent Jason Rosenberg og administrerende direktør hos Denstone REA, Oliver Lovat.

I tillegg til de nye navnene vil komiteen også få et gjensyn med flere eksperter som var med på prisutdelingen i 2016. Disse omfatter daglig leder for Gaming Capital Management, Akiyoshi Tsuruoka; spill- og sportssjef hos iGaming Business, Alex Pratt; og eier og redaktør for Pechanga.net, Victor Rocha.

KPMG Gibraltar blir med som offisiell partner

Komiteen for Global Gaming Awards 2017 blir i år utfylt av Paul Spiers-Hernandez, president ved Steinbeck Communications, og Steve Donoughue, direktør for GamblingConsultant.co.uk.

Et velkjent konsern har også meldt seg på som en tilbakevendende offisiell partner for den prestisjetunge spillprisutdelingen. KPMG Gibraltar, et av de største rådgivningsfirmaene i verden, blir nok en gang med på årets seremoni.

KPMG Gibraltar vil bidra med å se over hele stemmegivningsprosessen, samt å sørge for rettferdige og gjennomsiktige valg så snart den korte listen over mulige prisvinnere er ferdigstilt. Global Gaming Awards 2017 blir avholdt 2. oktober i år på The Venetian i Las Vegas.


More Casino News: