Nordicbet Casino

kr1000 Gratis

Utbetaling:

96%

Det vi liker mest:

 • grafikker og bonusrunder
 • nyeste utgivelsene

  Det vi liker minst:

  Bingo

  Opprettet:

  1998

  Programvare:

  Microgaming

  Språk:

  engelsk, italiensk, fransk, spansk, tysk, portugisisk, gresk, russisk, dansk og svensk

  Spill og utbetalinger

   

  Deres målsetning er å kunne tilby et konkurransedyktig spilltilbud som tiltrekker seg kunder fra hele verden med sitt fokus på europeisk sport, inkludert en rekke lokale sportsbegivenheter. Kunders ønsker og preferanser er alltid velkomne når det gjelder produktene de tilbyr, slik at de alltid gir spillerne det de vil ha av spill på nett.

  De har et stort utvalg av odds som du ikke finner maken til hos noen andre bookmakere. Fokuset ligger på nordeuropeisk sport som håndball, ishockey, trav og de nasjonale fotballigaene. Vi ble positivt overrasket over utvalget av travodds da vi sjekket nettsiden for å oppdatere denne anmeldelsen av Nordicbet.

   

  Ulike typer spill inkluderer enkle og doble spill, i tillegg til en rekke akkumulatorer og systemspill. Grensene avhenger av det aktuelle markedet, men det er mulig å be om en høyere grense ved å krysse av i boksen ved siden av oddsene når du plasserer spillet.

  De har en ny livespill-konsoll ved navn LiveBet. I tillegg er en svært nyttig livebetting-kalender tilgjengelig. De har lansert live-streaming, en nettbasert TV-service hvor du kan se de største sportsbegivenhetene på din datamaskin. Dette tilbudet er helt gratis for deres kunder. Det er nå mulig å se live sport sju dager i uken, natt og dag, og med samme kvalitet som på TV.

   

  Bland livesporten som er tilgjengelig, viser de internasjonal fotball (italiensk Serie A og B, britisk Carling Cup, Championship, Division 1 og 2, pluss de øverste fotballigaene i Frankrike, Belgia, Nederland, Portugal, Skotland, Danmark, Sverige og Polen), tennis (ATP, WTA, Davis Cup, Federation Cup og til og med ATP Challengers hvor kommende stjerner spiller) i tillegg til sport som basketball, volleyball, håndball og snooker.

  Dersom du føler med på de australske, japanske, argentinske, brasilianske og meksikanske ligaene, i tillegg til amerikanske MLS, kan du se dem live og få følelsen av å være til stede der det skjer.

   

  Store tippetilbud med et stort utvalg av den mest populære sporten i Skandinavia, bra kundeservice, pålitelig bookmaker. Det er registrert svært få kundeklager over alle disse årene.

  Dessverre er utvalget av amerikansk sport ikke det beste.

   

  Betalingsalternativer og kundeservice

   

  Tilgjengelige valutaer: EUR (euro), NOK (Norske kroner), SEK (Svenske kroner), DKK (Danske kroner) og USD (amerikanske dollar).

   

  De godtar innskudd og uttak med alle de største kreditt- og bankkortene, bankoverføring, Skrill (Moneybookers), Neteller, EntroPay og ClickandBuy. Ikke alle transaksjoner er gratis. Det påløper et gebyr på 1,5 % ved bruk av Visa, Mastercard og kredittkort, mens Neteller kun kan brukes en gang per måned for å ta ut penger, ellers er gebyret på 2 % (opptil 30USD). De andre metodene for innskudd og uttak er gratis i bruk.

  Nordicbets kundeserviceteam gjør sitt ytterste for å gi den beste servicen og tilfredsheten de kan. De gir deg svært god behandling og du kan vente deg svar raskt både på telefon og e-post.

  Du kan ta kontakt på telefon på ukedager (mandag til fredag) mellom kl. 08:00 og kl. 20:00 CET. Du kan ta kontakt på e-post på engelsk eller et skandinavisk språk, og du kan forvente svar innen 24 timer.